roman-proza.com » ✅ Сучасна проза » Сімейні узи, Кларис Ліспектор

Назва книги, Автор книги - "Сімейні узи, Кларис Ліспектор"

«Сімейні узи» Кларісе Ліспектор — збірка малої прози, що складається з тринадцяти новел. Кожна історія оприявнює невидимі й спонтанні порухи людського єства, які визначають стратегію поведінки або напрям розмови.
Книжка, у якій показано нестабільність людської психіки, її вразливість, підступність і травмованість; людська натура — багатовимірний і неоднозначний феномен, її вчинки неможливо передбачити й від них неможливо убезпечити себе.
Українською мовою збірку малої прози перекладено вперше.

Усі права застережені. Жодну частину цього видання не можна переви­да­ва­ти, перекладати, зберігати в пошукових системах або передавати у будь-якій формі та будь-яким засобом (електронним, механічним, фотокопіюванням або іншим) без попередньої письмової згоди на це ТОВ «Видавництво Анетти Антоненко».
ISBN 978-617-7192-87-8
© Clarise Lispector, 1960, and heirs of Clarise Lispector
© Наталія Пнюшкова, український переклад, 2017
© «Видавництво Анетти Антоненко», 2018

Сімейні узи, Кларис Ліспектор - <a href=Кларис Ліспектор - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Сімейні узи, Кларис Ліспектор" (Кларис Ліспектор) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Сімейні узи, Кларис Ліспектор" є популярною у жанрі ✅ Сучасна проза.