roman-proza.com » ✅ Любовні романи » Їхня кохана лялька, Алекса Адлер

Назва книги, Автор книги - "Їхня кохана лялька, Алекса Адлер"

От вже хто-хто, а Женя точно знає, як це, коли глобально не щастить. Адже спершу вона стала жертвою нещасного випадку, а потім замість того, щоб спокійно померти, прокинулася в далекому космосі, в тілі живої ляльки для сексуальних забав. Та ніби цього було мало, її ще й двоє моторошних братів нагів купили, щоб урізноманітнити своє дозвілля в довгій секретній експедиції. Як бути звичайній земній дівчині, якщо попереду чекають чужі світи й небезпечні пригоди, тіло живе своїм життям, а так звані «господарі» навіть не підозрюють, що у їхньої іграшки тепер є розум і власна думка? Доведеться, мабуть, влаштовувати ляльковий бунт, рятуватися від хвостатих і шукати спосіб повернутися додому у своє справжнє тіло. Навіть якщо головною перепоною на цьому шляху стане власне серце.
Перша частина дилогії
Їхня кохана лялька, Алекса Адлер - <a href=Алекса Адлер - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Їхня кохана лялька, Алекса Адлер" (Алекса Адлер) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Їхня кохана лялька, Алекса Адлер" є популярною у жанрі ✅ Любовні романи / ✅ Любовна фантастика.