roman-proza.com » ✅ Еротика » Секс-сусід напрокат, Джулія Рейвен

Назва книги, Автор книги - "Секс-сусід напрокат, Джулія Рейвен"

Чоловік обізвав «фригідною колодою» і пішов до коханки? Потрібно терміново довести йому протилежне! А для цього, як ніхто краще, підійде мій сусід: сексуальний, зухвалий і нахабний красень. Ну і що, що він мене дратує? Зате у сексі йому немає рівних. Всього кілька інтимних уроків від нього, і моє життя ніколи не буде таким, як раніше.


— Не хочу я твоєї допомоги! Не хочу. Руслане, пусти! — сіпнулася в спробі звільнитися, але марно. Тихо скрикнула, коли мене притиснули назад до стінки і, зустрівшись із застережливим поглядом сусіда, відразу стихла.
— Таню, — уткнувшись чолом у моє, Руслан промовив тоном, що не терпить заперечення, — урок перший: повна слухняність і довіра з твого боку. Я ж сказав: «Ми йдемо в душ». Отже, ми йдемо в душ.
Секс-сусід напрокат, Джулія Рейвен - <a href=Джулія Рейвен - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Секс-сусід напрокат, Джулія Рейвен" (Джулія Рейвен) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Секс-сусід напрокат, Джулія Рейвен" є популярною у жанрі ✅ Еротика / ✅ Романтична еротика.