roman-proza.com » ✅ Жіночий роман » Не чужі, Аріна Вільде

Назва книги, Автор книги - "Не чужі, Аріна Вільде"

— До мене дійшли чутки, що моя донька до тебе небайдужа, Леонов.
— Ніяких проблем не виникне. Вона мене не цікавить.
— Ти мене не зрозумів, майор, - усміхається Смоленський. – Сьогодні ж запросиш її на побачення, будеш найввічливішим хлопцем у світі. А… через місяці чотири можна й весілля зіграти.
— Це жарт? – похмуро дивлюсь на чоловіка переді мною.
— Я ніколи не жартую, Леонов. І якщо ти не зробиш, як кажу, відправлю тебе служити на заставу. І звідти ти повернешся, тільки якщо вирішиш у відставку піти. Вибір за тобою.
***
Я закохалася в нього з першого погляду. Мріяла, що колись він стане моїм чоловіком. І ось, стільки років потому, він нарешті звернув на мене увагу. І покликав заміж. Мамусю, здається, я по-справжньому щаслива. Вперше в житті…
ХЕ, двотомник
Не чужі, Аріна Вільде - <a href=Аріна Вільде - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Не чужі, Аріна Вільде" (Аріна Вільде) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Не чужі, Аріна Вільде" є популярною у жанрі ✅ Жіночий роман.