roman-proza.com » ✅ Еротика » Біжи або кохай, Люсі Лі

Назва книги, Автор книги - "Біжи або кохай, Люсі Лі "

Підкорись мені !!! Твоє тіло — храм, і я маю його отримати у свою владу, повністю і беззастережно завоювати. Довести тебе до капітуляції, несамовитості. А потім, зачаровано стояти та дивитися, як сходи, стіни, престол та твій вівтар піддаються вогню, моєї пристрасті. І я горітиму разом з ними, передчуваючи, коли розваляться опори, і земля покриється чорним попелом, щоб охолонути до ранку. А потім, твій потяг, пожадливість, хіть і пристрасть змусять руїни тліти та знову горіти, і бажати, щоб наші тіла знову і знову перетворювалися у цьому вогні у попіл.
Біжи або кохай, Люсі Лі  - <a href=Люсі Лі - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Біжи або кохай, Люсі Лі " (Люсі Лі) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Біжи або кохай, Люсі Лі " є популярною у жанрі ✅ Еротика / ✅ Романтична еротика.