roman-proza.com » ✅ Жіночий роман » Не дивись мені в очі, Наталі Ліон

Назва книги, Автор книги - "Не дивись мені в очі, Наталі Ліон"

Вона – Анна, донька відомого бізнесмена Степана Сомова. З шкільних років закохана в чоловіка, якого бачила один раз в житті. Він – Владислав Соколовський, керівник відомої компанії, заможний, самовпевнений і дуже привабливий чоловік. І одного дня їхні шляхи знову перетнуться. «Я підходжу ближче, мої ноги знову починають тремтіти, серцебиття пришвидшується, тіло пробиває електричним струмом коли я бачу його обличчя… - Цього не може бути, - самовільно виривається в мене, а на очах застигають сльози. – Викличте хтось швидку! Боже! Це Влад! Той самий Влад, від погляду якого серце скаче наче навіжене. Це той, кого я не могла забути стільки років, хоча ми більше ніколи не бачились. Не такою я уявляла нашу зустріч…»
Не дивись мені в очі, Наталі Ліон - <a href=Наталі Ліон - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Не дивись мені в очі, Наталі Ліон" (Наталі Ліон) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Не дивись мені в очі, Наталі Ліон" є популярною у жанрі ✅ Жіночий роман.