roman-proza.com » ✅ Сучасна проза » Зіграємо в сім'ю, сестричко?, Соломія Даймонд

Назва книги, Автор книги - "Зіграємо в сім'ю, сестричко?, Соломія Даймонд"

16+ Неймовірний аромат яблучного пирога заставляв волосся на моїх руках ставати дибки. Чому ця дівчина пахла так солодко, що мені хотілось її з'їсти? Та окрім чудового запаху в неї ще було чудернацьке накладне волосся, бездонні голубі очі та гострий язичок. Коли моя зведена сестричка мовчала, то здавалось мені прекрасним ангелом, який навіть комашці не завдасть шкоди, але як тільки вона починала говорити, то мені хотілось закрити їй рот. Чому батько вирішив одружитись знову? Якби цього не сталось, то мені б не прийшлось жити в одному домі ж цим нестерпним дівчиськом. Мія Даймонд — маленька надокучлива сестричка, яка вирішила звести мене з розуму. Та мене так просто не проведеш. За її самозакоханою усмішкою ховається щось набагато більше. Я дізнаюсь, що вона приховує від мене.
Зіграємо в сім'ю, сестричко?, Соломія Даймонд - <a href=Соломія Даймонд - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Зіграємо в сім'ю, сестричко?, Соломія Даймонд" (Соломія Даймонд) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Зіграємо в сім'ю, сестричко?, Соломія Даймонд" є популярною у жанрі ✅ Сучасна проза.