roman-proza.com » ✅ Короткий любовний роман » Терпкий смак кохання, Ерін Кас

Назва книги, Автор книги - "Терпкий смак кохання, Ерін Кас "

— Поїхали, я відвезу тебе додому. — Ти нормальних слів не розумієш, так? — починаю дратуватись. — Гадаєш, що тобі все можна? — А що, ні? Не все? — зупиняється, усміхаючись. — Люди тобі не належать. — Серйозно? — удавано дивується, насолоджуючись моїм сум’яттям. Не звертаю уваги на його погляд, продовжую вбивати адресу, щоб знайти найближче таксі. — Ти таки смілива, — протягує. — Добре, я зрозумів, поміняємося місцями. Сьогодні тобі можна все. Обирай, що завгодно, я виконаю, але за однієї умови. Цей вечір міг завершитись інакше, однак я зробила вибір і погодилася на його авантюру.
Терпкий смак кохання, Ерін Кас  - <a href=Ерін Кас - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Терпкий смак кохання, Ерін Кас " (Ерін Кас) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Терпкий смак кохання, Ерін Кас " є популярною у жанрі ✅ Короткий любовний роман.