roman-proza.com » ✅ Молодіжна проза » Хибне щастя, Ліана Меко

Назва книги, Автор книги - "Хибне щастя, Ліана Меко"

- Вони заклалися на тебе бо ти ведеш себе занадто легковажно! - Зневажливо кривлячись в мою сторону, заявляє мій колишній однокласник. А його погляд і вираз обличчя безмовно додає "точнісінько як повія, фу". Боже, яка ж він все таки зухвала скотина! Соціопат. Фрик. Справжній засранець. Ненавиджу! Постійно насміхається. Зневажає. Знущається. А потім фліртує. Піклується. Зачаровує. Грає зі мною... В якусь дурну потворну гру без правил та меж. Та негідник ще просто не знає що я - теж непоганий гравець... Третя книга циклу.
Хибне щастя, Ліана Меко - <a href=Ліана Меко - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Хибне щастя, Ліана Меко" (Ліана Меко) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Хибне щастя, Ліана Меко" є популярною у жанрі ✅ Молодіжна проза.