roman-proza.com » ✅ Романтична еротика » Не кохай мене , Ольга Джокер

Назва книги, Автор книги - "Не кохай мене , Ольга Джокер"

Відчиняються двері, Ярослав з'являється у кімнаті. Високий, привабливий. Тепер мій чоловік. - Не спиш? - Запитує він. - Ні. На тебе чекаю. Яр зачиняє двері та знімає піджак. - Могла не чекати. - Чому? – здивовано перепитую. Щоки спалахують, я вище натягую ковдру і зводжу ноги разом. Внизу живота концентрується жар, який мені непідвладний. - Думала, у нас буде перша шлюбна ніч? – із глузуванням питає Яр. Я червонію ще густіше. То киваю на знак згоди, то заперечно хитаю головою. Ярослав, як на зло, не дає поблажок. Мій чоловік мене не любить. Він зі мною, бо пообіцяв поставити на ноги. Тому що, крім жалю, нічого до мене більше не відчуває. - Добре, Сонь, — спокійно промовляє Яр. - Вибирайся з-під ковдри і роздягайся. Я в душ і повернуся.
Не кохай мене , Ольга Джокер - <a href=Ольга Джокер - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Не кохай мене , Ольга Джокер" (Ольга Джокер) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Не кохай мене , Ольга Джокер" є популярною у жанрі ✅ Романтична еротика.