roman-proza.com » ✅ Любовне фентезі » Магія призначення, Мiла Морес

Назва книги, Автор книги - "Магія призначення, Мiла Морес"

- Ти любиш котів, правда? – робить паузу, а я незрозуміло блукаю очима від його обличчя до боксерів, які він рішуче планує зняти. – Якщо зі мною не хочеш спати, можу запропонувати тобі сон поряд із великим котом. Що скажеш? Я не встигла зреагувати, він зняв боксери, і переді мною постали голі чоловічі сідниці з шовковим пушком. Поки я перетравлювала ситуацію, намагаючись зрозуміти, що ж відбувається, Калеан перетворився на величезного гепарда. Я мало не знепритомніла від здивування, страху. Усередині промайнув жаль, бо я не побачила, як виглядає Калеан спереду... Друга книга із циклу "Магія", можна читати окремо. Проди щодня!
Магія призначення, Мiла Морес - <a href=Мiла Морес - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Магія призначення, Мiла Морес" (Мiла Морес) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Магія призначення, Мiла Морес" є популярною у жанрі ✅ Любовне фентезі.