roman-proza.com » ✅ Любовні романи » Тепер твоя. Книга перша, Єва Басіста

Назва книги, Автор книги - "Тепер твоя. Книга перша, Єва Басіста"

- Такі речі не можна зафіксувати на папері, - роздягає поглядом. - Поки контракт буде діяти, то я матиму постійний доступ до твого тіла та братиму тебе ту кількість разів, що забажаю. Я сильніше притуляюся до дивану. А на що я чекала? Раз на тиждень? Дурепа. - Головне, що ти маєш робити - завжди хотіти та виконувати всі мої еротичні бажання, - з'являються у його голосі нотки хтивості, а в очах загоряється вогонь. - Я стаю на ці чотири місяці твоїм власником. Тепер ти моя. Я уклала договір із розпусним мільярдером, щоб врятувати життя свого брата, а також власне. Не хотіла цього робити, але життя не питає.
Тепер твоя. Книга перша, Єва Басіста - <a href=Єва Басіста - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Тепер твоя. Книга перша, Єва Басіста" (Єва Басіста) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Тепер твоя. Книга перша, Єва Басіста" є популярною у жанрі ✅ Любовні романи.