roman-proza.com » ✅ Короткий любовний роман » Неможливий романс , Мартіна Зоріна

Назва книги, Автор книги - "Неможливий романс , Мартіна Зоріна"

Коли ти впевнений в собі, цілеспрямований та успішний чоловік, володієш прибутковим бізнесом, а на рахунку лежать чималі кошти — здається, що весь світ біля твоїх ніг. Ти можеш отримати все чого тільки забажаєш, й кого забажаєш. Варто лише захотіти й поманити пальчиком. Для тебе не існує перешкод чи бар’єрів. А ті що існують дуже легко посунути за допомогою кольорової купюри. Та що робити, коли нав’язлива ідея перетворюється в недосяжну мрію, ціна якої — твоє власне серце? Чи варто ризикувати? Адже заборонений плід не завжди солодкий, а його отрута — смертельна.
Неможливий романс , Мартіна Зоріна - <a href=Мартіна Зоріна - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Неможливий романс , Мартіна Зоріна" (Мартіна Зоріна) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Неможливий романс , Мартіна Зоріна" є популярною у жанрі ✅ Короткий любовний роман.