roman-proza.com » ✅ Любовне фентезі » Служниця для божевільного графа, Делісія Леоні

Назва книги, Автор книги - "Служниця для божевільного графа, Делісія Леоні"

Ніхто не хотів працювати у графа де Лівона. А я просто не мала іншого вибору. По-перше, я сирота і зобов'язана відпрацювати свій борг перед сирітським притулком. По-друге, я обіцяла допомогти професору у дослідженні одного з найнебезпечніших магічних захворювань. Ця смертельна хвороба перетворила графа на божевільного. Він небезпечний для суспільства. І для мене. Але, що ховається за цим серйозним і розсудливим поглядом графа? І чи зможу я полегшити його біль? Безкоштовно. Мій перший роман українською мовою. Не судіть суворо, будь ласка) Хочу розвиватися і вдосконалити свої навички, а також розвивати українську сучасну літературу. Буду щиро вдячна за допомогу та за критику (конструктивну).
Служниця для божевільного графа, Делісія Леоні - <a href=Делісія Леоні - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Служниця для божевільного графа, Делісія Леоні" (Делісія Леоні) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Служниця для божевільного графа, Делісія Леоні" є популярною у жанрі ✅ Любовне фентезі.