roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Зрада. Втекти чи залишитися, Ірина Романовська

Назва книги, Автор книги - "Зрада. Втекти чи залишитися, Ірина Романовська"

— Нашому синові рік і чотири, — спокійно розповідає колишня помічниця чоловіка. — Звати Мирослав. — Ти брешеш. Нахабно брешеш. Мій чоловік ніколи не дивився на тебе, як на жінку, звідки раптом спільна дитина? — Я готова зробити тест ДНК, — ягідний голос ненависної мені жінки змушує стиснутися всі внутрішні органи. — Назаре, скажи, що вона бреше. — Дивлюся на чоловіка, а перед очима все розпливається. Сльози зрадницьки рвуться назовні. Штурхаю з усіх сил його в груди. — Та кажи вже хоч щось! Чоловік мовчить надто довго, розбиваючи моє серце на друзки. — Коли? — Пам'ятаєш те відрядження у Греції, коли в нього раптово зник телефон? День мого тріумфального повернення на подіум стає пеклом. Кар'єра летить вгору, а особисте життя — у прірву. У мого коханого чоловіка дитина від іншої жінки.
Зрада. Втекти чи залишитися, Ірина Романовська - <a href=Ірина Романовська - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Зрада. Втекти чи залишитися, Ірина Романовська" (Ірина Романовська) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Зрада. Втекти чи залишитися, Ірина Романовська" є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.