roman-proza.com » ✅ Короткий любовний роман » Диво новорічної ночі , Лія Тан

Назва книги, Автор книги - "Диво новорічної ночі , Лія Тан"

Даринка дуже переймається тим, що у переддень Різдва від них пішла татова наречена. Дитина хвилюється, адже батько ходить сам не свій. Дівчинка свято вірить у диво та чекає на нього. Бо ж няня Віка казала, що у період зимових свят, трапляються дива. А особливою є, новорічна ніч — це час наповнений магічністю та казковістю. І якщо сильно вірити, то диво обов’язково трапиться. Дівчинка щиро вірить, що ця новорічна ніч, яка наступить вже за кілька годин, буде казковою, і їхнє спільне з батьком бажання, здійсниться.
Диво новорічної ночі , Лія Тан - <a href=Лія Тан - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Диво новорічної ночі , Лія Тан" (Лія Тан) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Диво новорічної ночі , Лія Тан" є популярною у жанрі ✅ Короткий любовний роман.