roman-proza.com » ✅ Фентезі » Ангельський вибір, Дар’я Дзвін

Назва книги, Автор книги - "Ангельський вибір, Дар’я Дзвін"

– Знаєш, у чому твоя проблема? – У тому, що я не приніс тебе в жертву при нагоді? – Він питливо вигнув брову. – Ні. – Я стомлено похитала головою. – Проблема в тому, що ти відштовхуєш усе, що робить тебе щасливим. – Я демон, – процідив хлопець. – Думаєш, я кричатиму про любов до всього світу? – Це відмовка. Визнай, що відчув нові емоції, як і я. Це працює в обидві сторони, га? Я зазирнула в розгнівані очі. – Ти мовчиш, бо поклявся мені не брехати, але знаєш, що я маю рацію. Ти не можеш зізнатися собі, що відчуваєш щось хороше, не пов'язане з егоїзмом чи ненавистю, тому кажеш «я ж злий демон». Для тебе це слабкість? Чи боїшся, що це все зникне і ти не зможеш відчути справжнє щастя? Він притягув мене і вкрадливо промовив: – Ангелятко, варто навчитися розуміти, коли промовчати.
Ангельський вибір, Дар’я Дзвін - <a href=Дар’я Дзвін - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Ангельський вибір, Дар’я Дзвін" (Дар’я Дзвін) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Ангельський вибір, Дар’я Дзвін" є популярною у жанрі ✅ Фентезі.