roman-proza.com » ✅ Сучасна проза » До зустрічі ніколи, Меланія Арт

Назва книги, Автор книги - "До зустрічі ніколи, Меланія Арт"

Ніка – розлучена молода дівчина, яка стоїть на порозі нового життя. Попереду її чекає нова компанія та нова посада, але не тільки… Попереду її чекає він. Той, кого вона ненавидить всім серцем. Її колишній викладач. Її особистий жах. Влас – успішний архітектор. У нього є все, чого тільки можна бажати. Кар’єра, зв’язки, жінки… І все було добре, поки на горизонті не з’явилася колишня студентка. Тепер він має позбутися неї і зробить для цього все можливе. Історія про двох сильних людей. Історія про те, що не завжди перше враження — правильне. Історія про те, що кохання може перемогти навіть ненависть, особливо, коли у справу втручається пристрасть. **** Історію можна читати окремо від першої частини циклу:)
До зустрічі ніколи, Меланія Арт - <a href=Меланія Арт - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "До зустрічі ніколи, Меланія Арт" (Меланія Арт) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "До зустрічі ніколи, Меланія Арт" є популярною у жанрі ✅ Сучасна проза.