roman-proza.com » ✅ Жіночий роман » Більше не повертайся, Юлія Бонд

Назва книги, Автор книги - "Більше не повертайся, Юлія Бонд"

– Я хочу розлучитися, – карбує Лев, а я посміхаюся. – Вражає. У цьому ресторані ти зробив мені пропозицію 8 років тому, пам'ятаєш? – Асю, давай без скандалів. Розлучимося швидко та без зайвого шуму. Квартира залишиться тобі, як ти хотіла. Зітхаю, але не від полегшення. – Два місяці тому, коли я попросила у тебе розлучення, ти сказав категоричне "ні". А зараз хочеш розлучитися швидко та без зайвого шуму. Дивний ти. – Тепер це не твоя проблема. – Отже, це проблема вже іншої жінки? У тебе є хтось? *** Заміж треба виходити з кохання, а я вийшла за розрахунком і прорахувалася. Чоловік мене ніколи не любив. Я була для нього зручною дружиною, вродливою жінкою для статусного чоловіка. Як це: жити у шлюбі, де подружжя один одного не кохають? І скільки це я ще можу терпіти?
Більше не повертайся, Юлія Бонд - <a href=Юлія Бонд - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Більше не повертайся, Юлія Бонд" (Юлія Бонд) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Більше не повертайся, Юлія Бонд" є популярною у жанрі ✅ Жіночий роман.