roman-proza.com » ✅ Жіночий роман » Я теж її кохаю, Юлія Бонд

Назва книги, Автор книги - "Я теж її кохаю, Юлія Бонд"

– Чому ти мене уникаєш, Юлю? Я ж бачив, що ти нещаслива з чоловіком. Ти терпиш його, але чому? – Ти бачив лише те, що тобі хотілося бачити, Єгоре. Обійнявши мене за плечі, Єгор притягує до своїх грудей і міцно тримає, коли я намагаюся вирватися. – Я хочу тебе ненавидіти, – гарчить на вухо, посилюючи лещата на моєму тілі. – Якби ж тільки знала, як я змушую себе відчувати до тебе огиду, зневажати. Ти зробила мені дуже боляче… тоді. Але я ідіот, раз продовжую тебе кохати. І я нікуди не піду, як би ти цього не хотіла. *** У минулому ми були закоханими та мріяли одружитися, але в останню мить я втекла із РАЦСу. Через десять років ми зустрінемось знову, і це стане нашим новим початком! Чи кінцем?
Я теж її кохаю, Юлія Бонд - <a href=Юлія Бонд - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Я теж її кохаю, Юлія Бонд" (Юлія Бонд) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Я теж її кохаю, Юлія Бонд" є популярною у жанрі ✅ Жіночий роман.