roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Покохати знову, Рія Тас

Назва книги, Автор книги - "Покохати знову, Рія Тас"

Я навчилася жити без нього. Без його дотиків, поцілунків, обіймів... Довги п'ять років я вчилася жити заново і коли нарешті відпустила минуле. Він знову з'явився у моєму житті. Зараз він дивиться так ніби я зрадниця, але ж це не правда, це він пішов нічого не пояснивши, розтоптавши мої почуття. Чуже горе дало нам другий шанс, але чи зможемо ми ним скористатись? Коли між нами стоять - образи, недосказані слова, які не дають нормально дихати. Минуле, яке не можна змінити, але можна забути. - Ти змінилася! – говорить Кирило не відводячи погляду, розглядає так ніби бачить вперше. - У мене були гарні вчителі! – ти мене сам змінив! Ти! І тільки ти! Ковтаю гіркий ком, який зібрався у роті.
Покохати знову, Рія Тас - <a href=Рія Тас - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Покохати знову, Рія Тас" (Рія Тас) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Покохати знову, Рія Тас" є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.