roman-proza.com » ✅ Жіночий роман » Святковий подарунок долі, Віолетта Котова

Назва книги, Автор книги - "Святковий подарунок долі, Віолетта Котова"

- Ну ти вийдеш, чи тебе витягати? Останній раз питаю! – почувся грізний голос чоловіка, якого було не розгледіти чітко через мокре та вологе скло. - Вийду… - прошепотіла собі під носа і потягнулася пальцями до ручки. Опинившись на холодному морозному повітрі я побачила вже здивований погляд незнайомця. – Добрий вечір! – зібрала всі сили та сказала впевнено та нахабно, наче це він винуватець того, що сталося кілька хвилин тому. - Добрий вечір! – відповів розгублено. – Не очікував побачити дівчину! - А кого ж Ви тут мріяли побачити? – я розуміла чому він подумав, що я чоловік. Через тоноване скло бачив темну спортивну куртку й чорну шапку, яка прикрила довге волосся, машина теж чорного кольору… Ну не люблю я червоний, або інші яскраві відтінки, як більшість жінок. - Про це я точно не мріяв!
Святковий подарунок долі, Віолетта Котова - <a href=Віолетта Котова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Святковий подарунок долі, Віолетта Котова" (Віолетта Котова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Святковий подарунок долі, Віолетта Котова" є популярною у жанрі ✅ Жіночий роман.