roman-proza.com » ✅ Бойове фентезі » Місце під зорями, Анні Кос

Назва книги, Автор книги - "Місце під зорями, Анні Кос"

Йорунн прагне додому після довгих років вигнання, втім далеко не всі в степу радіють поверненню законної спадкоємиці трону. Аби звільнити рідний дім від загарбників, дівчина мусить дізнатися, кому з колишніх друзів дійсно можна довіряти, і зробити неможливе: повернути брата з небуття. Та як зробити все це й встигнути віднайти своє справжнє кохання? Часу на вагання більше нема: вогонь війни вже охопив імперію, демони готові увірватися у світ людей, а у Великому степу починається битва, результат якої визначить нове обличчя світу. Завершення трилогії.
Місце під зорями, Анні Кос - <a href=Анні Кос - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Місце під зорями, Анні Кос" (Анні Кос) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Місце під зорями, Анні Кос" є популярною у жанрі ✅ Бойове фентезі.