roman-proza.com » ✅ Короткий любовний роман » Дубинські: Перше Різдво, Емілія Дзвінко

Назва книги, Автор книги - "Дубинські: Перше Різдво, Емілія Дзвінко"

— Лео, — Кирило бере мене за руки і перебирає кожен пальчик. — Мішель впорається і твоя дитяча лінія LEOkids вийде ідеальною. Зараз твоє основне завдання берегти себе, не хвилюватися і бути максимально щасливою, щоб малюку передавалися твої емоції і він наперед знав, яка в нього класна мама. — Ти йому щоранку кажеш, що в нього класна мама, — сміюся з його слів. — Не боїшся, що він маму любитиме більше ніж тата? — Буду лише радий, — Кирило цілує мене в носик, — Малюк, у тебе справді найкраща мама. — нахиляється до живота. — Правда трохи вперта, та з цим ми впораємося. Правда ж! Цю книгу рекомендую читати після перших двох книг циклу "Стосунки на годину і більше" та "Кохання живе назавжди". Так читається набагато приємніше.
Дубинські: Перше Різдво, Емілія Дзвінко - <a href=Емілія Дзвінко - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Дубинські: Перше Різдво, Емілія Дзвінко" (Емілія Дзвінко) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Дубинські: Перше Різдво, Емілія Дзвінко" є популярною у жанрі ✅ Короткий любовний роман.