roman-proza.com » ✅ Фентезі » Відомство мертвих душ. Тіло без душі, Яна Паувел

Назва книги, Автор книги - "Відомство мертвих душ. Тіло без душі, Яна Паувел"

За сорок років до заснування Вільхферму Священне Королівство Ліра було завойоване, а його населення почали безжально винищувати. Єдиною державою, яка погодилася прийняти нелюдів на своїй території стала Окта. За це старший жрець Ліри поділився з королем таємницею переселення душ. Так і було засноване Відомство неспокійних душ. І треба ж було Андреї влаштуватися туди працювати. І все б нічого, якби не стала дівчина випадковим свідком однієї таємної розмови. А свідки, як відомо, довго не живуть. Але героїня наша дівчина кмітлива і винахідлива, і змогла уникнути завчасної зустрічі з предками. А те, що жити тепер доведеться в новому тілі, під чужим іменем – дрібниці. Головне вивести своїх кривдників на чисту воду та очистити чесне ім’я свого рятівника.
Відомство мертвих душ. Тіло без душі, Яна Паувел - <a href=Яна Паувел - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Відомство мертвих душ. Тіло без душі, Яна Паувел" (Яна Паувел) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Відомство мертвих душ. Тіло без душі, Яна Паувел" є популярною у жанрі ✅ Фентезі.