roman-proza.com » ✅ Сучасна проза » Розлучення. Ти не отримаєш дочку, Ольга Вісмут

Назва книги, Автор книги - "Розлучення. Ти не отримаєш дочку, Ольга Вісмут"

— Що це, Ксеніє? Назар завжди мене так називає. Ненависним ім’ям Ксенія, хоч я — Оксана. І знає, що мені це не подобається. Навмисне робить боляче. Але зараз я цьому навіть рада. — Заява на розлучення, — дивлюся йому просто у вічі. Так, ось так. З викликом. Хоча всередині все тремтить від страху. Усе стискається в жаху. Його очі звужуються. — Ти розумієш, що робиш? — Розумію. — Ти добре подумала? — Так. З кожним словом я ніби стаю меншою. А чоловік — усе більшим. Він як танк пре на мене. Залякати, задавити своєю вагомістю. — Це через нього? Через те щеня? Що ж, забирайся. Іди до нього. Тільки не думай, що я віддам тобі дочку. Відступаю, поки не впираюся попереком у стіл. Далі відступати нема куди. — А якщо вона не твоя? — хапаюся за останній аргумент. — Мені начхати. Ти її не отримаєш.
Розлучення. Ти не отримаєш дочку, Ольга Вісмут - <a href=Ольга Вісмут - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Розлучення. Ти не отримаєш дочку, Ольга Вісмут" (Ольга Вісмут) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Розлучення. Ти не отримаєш дочку, Ольга Вісмут" є популярною у жанрі ✅ Сучасна проза.