roman-proza.com » ✅ Любовне фентезі » Вовчиця. Присяга крові, Анна Юняєва

Назва книги, Автор книги - "Вовчиця. Присяга крові, Анна Юняєва"

"Деякі розділи містить сцени смерті, прохання дуже чутливим людям, вагітним та неповнолітнім не читати дану частину або читати з обережністю!" – Тео запропонував об’єднатися кланам Лерісонів та Вільтонів. Об’єднання посилить наш вплив та безпеку нашим кланам. – Хмм, з чого б це? Вільтони ніколи не йшли на контакт з іншими кланами. Чого це раптом? – перебила Ельза та встала з дивана схрестивши руки. – Присядь. – спокійним голосом відповіла мати. – Об’єднанню послужить твоє заміжжя з Тео. – мати сказала не впевнено, поглядаючи на доньку, адже знала характер Ельзи. – Дуже спокуслива пропозиція, мамо, та вимушена відмовитися. Дякую, за візит, Тео. Вибачте, що вас даремно потурбували. – Ти, здається не зрозуміла. Тебе не питати прийшли, а поставити до відома.
Вовчиця. Присяга крові, Анна Юняєва - <a href=Анна Юняєва - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Вовчиця. Присяга крові, Анна Юняєва" (Анна Юняєва) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Вовчиця. Присяга крові, Анна Юняєва" є популярною у жанрі ✅ Любовне фентезі.