roman-proza.com » ✅ Романтична еротика » Невинність в розплату, Кіра Шарм

Назва книги, Автор книги - "Невинність в розплату, Кіра Шарм"

- Твоя сестра плюнула мені в обличчя. Перед самим весіллям віддалася цьому нікчемі! і ще примудрилася заробити від нього дитину! Чи ти готова розплатитися за це? – Так. Мого обличчя та тіла ніколи не торкався чоловік. Я готова розплатитися за її зраду. - Ти розумієш, що це означає, Маріє? Ти будеш ніким. Навіть не наложницею. Нижче, ніж рабинею. Ти ніколи не вийдеш заміж. Не народиш дітей. У тебе ніколи. Не буде. Нічого власного. І якщо. Мені не сподобається. Я просто викину тебе звідси. І твоя сім'я ніколи не візьме тебе назад. - Я знаю. Але лише роблю крок уперед. Дозволяючи тонкому халату калюжкою впасти біля моїх ніг. Крок у прірву. Адже тепер тільки від мене залежить життя усієї моєї родини.
Невинність в розплату, Кіра Шарм - <a href=Кіра Шарм - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Невинність в розплату, Кіра Шарм" (Кіра Шарм) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Невинність в розплату, Кіра Шарм" є популярною у жанрі ✅ Романтична еротика.