roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Я втомився від тебе, Надія Борзакова

Назва книги, Автор книги - "Я втомився від тебе, Надія Борзакова"

- Я не буду довго тягнути, та й не треба воно. Я покохав іншу жінку. У нас із нею все серйозно, тож я з тобою розлучаюся. - Володю… - Тільки не влаштовуй драм. Адже дорослі люди. І це нічого не змінить. Я прийняв рішення. Грошей тобі на перший час дам, ти не хвилюйся, але на більше не розраховувай. За шлюбним контрактом... - Це через дитину? Через те, що я її втратила, так? Але, Володю, я ж не винна... - Ні! Її ти хотіла, а не я. Втомився я від тебе, зрозуміло? Набридло все. Ти стала нудна, сіра, нудотна... І, вибач, але роки своє беруть. Розлюбив я тебе. Давно вже розлюбив. Жив так, за інерцією. - Я не вірю! Не вірю... Цього не може бути! Хто вона? Я її знаю? - Ні… Не важливо. Яка різниця? Коротше, речі збери свої. Часу в тебе до ранку. А я поїхав. Істерики твої спостерігати не збираюсь.
Я втомився від тебе, Надія Борзакова - <a href=Надія Борзакова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Я втомився від тебе, Надія Борзакова" (Надія Борзакова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Я втомився від тебе, Надія Борзакова" є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.