roman-proza.com » ✅ Еротичне фентезі » Казково потрапити, Кілі Каель

Назва книги, Автор книги - "Казково потрапити, Кілі Каель"

Життя Маргарити подіями та яскравими фарбами не відрізнялося, але все змінюється, коли вона зустрічає Василису-стареньку, яка вирішила допомогти дівчині. Чи хотіла Рита такої допомоги? Велике питання. Та тільки тепер щоночі вона потрапляє в казковий світ, повторюючи долю героїв... або все ж таки змінюючи її? - героїня з почуттям гумору - попадання у казки - дуже відверто - різні раси - пригоди у казковому світі Гумор, хепі-енд та любов гарантую))) ПІДПИСУЙТЕСЬ, щоб отримувати сповіщення про оновлення!!!!
Казково потрапити, Кілі Каель - <a href=Кілі Каель - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Казково потрапити, Кілі Каель" (Кілі Каель) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Казково потрапити, Кілі Каель" є популярною у жанрі ✅ Еротичне фентезі.