roman-proza.com » ✅ Романтична еротика » Віддана за борги, Тома Глубокова

Назва книги, Автор книги - "Віддана за борги, Тома Глубокова"

Безкоштовна до завершення! - Ситуація наступна, крихітко, - заговорив незнайомець із приємним акцентом, уважно стежачи за моєю реакцією. - Ти тепер повністю належиш мені. Твій батько програв тебе. Мені. А тому я раджу тобі бути хорошою дівчинкою і слухатися тільки мене. * Коли батько віддав мене через борги, життя в одну мить стало кошмаром. Жорстокий, нещадний чоловік вивіз мене з рідного дому в Неаполь, де я опинилася замкненою, без можливості втекти. Його гнів можна викликати одним словом. Але скоро все зміниться - я дізнаюся, що чекаю дитину від нього. Чи можуть почуття перетворити ненависть на любов лише за один крок? Ця книга є окремою історією.
Віддана за борги,  Тома Глубокова - <a href=Тома Глубокова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Віддана за борги, Тома Глубокова" (Тома Глубокова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Віддана за борги, Тома Глубокова" є популярною у жанрі ✅ Романтична еротика.