roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Нестерпне дівчисько мого сина, Джулія Ромуш

Назва книги, Автор книги - "Нестерпне дівчисько мого сина, Джулія Ромуш"

Він - батько мого хлопця. Мій перший чоловік. А ще ... він новий ректор мого університету. - Що ти тут робиш? - Каже чоловік, а я боюся підняти на нього погляд. - Я прийшла до Вашого сина ... - Розповісти про те, що було між нами? - Робить крок, заганяючи мене в кут. - Ні, мені ... - Мало? Скучила і хочеш ще? - Відчуваю його подих на своїй шкірі. Чую як провертається ключ у замку і ми залишаємося вдвох в його кабінеті... <a class="btn btn-info" href="https://booknet.com/uk/reader/iogo-batko-mnoyu-oderzhimii-b361388?c=3668941&p=1rel="> ПРОДОВЖЕННЯ!</a> - СУВОРО 18+!
Нестерпне дівчисько мого сина, Джулія Ромуш - <a href=Джулія Ромуш - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Нестерпне дівчисько мого сина, Джулія Ромуш" (Джулія Ромуш) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Нестерпне дівчисько мого сина, Джулія Ромуш" є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.