roman-proza.com » ✅ Романтична еротика » Сьогодні тане сніг, Христина Лі Герман

Назва книги, Автор книги - "Сьогодні тане сніг, Христина Лі Герман"

— Йди! — її подих, відчаєм повний, змушує не рухатися. Очі, такі прозорі, але пусті, дивляться інакше. Наче бачить вона, поки сліпий я. — Йди, прошу тебе! Йди! — По грудях руками б'є. Обхоплюю, до грудей притискаю, а вона рветься і плаче. Так гірко, так сильно, і так тихо. Зовсім тихо зовні, але занадто сильно всередині. Так само, як хворобливо шепоче: "Я життя твоє зруйную. Я нічого не можу тепер. Одна... Сама. Просто йди! Благаю, йди!!" Дивлюся у вічі, а вони не пусті, не сліпі вони для мене. Все в них і нічого одночасно. Весь світ, всі тіні і світло все — у погляді сліпої дівчинки. За ним тягне слова, які шепотом лягають на ніжні вуста: — Тепер я стану твоїми очима... ~ безкоштовно у процесі написання; ~ сліпа героїня і вольовий мужчина; ~ надемоційно і чуттєво.
Сьогодні тане сніг, Христина Лі Герман - <a href=Христина Лі Герман - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Сьогодні тане сніг, Христина Лі Герман" (Христина Лі Герман) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Сьогодні тане сніг, Христина Лі Герман" є популярною у жанрі ✅ Романтична еротика.