roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Невірний. Я зможу піти, Надія Борзакова

Назва книги, Автор книги - "Невірний. Я зможу піти, Надія Борзакова"

!БЕЗКОШТОВНО! - Діано, давай поговоримо! - Про що? Ти та моя подруга! Як ви могли? - А чого ти хотіла, Діано? Ти ж забила на мене. Я потрібен став, щоб гроші на тебе та дитину заробляти і все. Але я терпів. Довго терпів, думав, ок, у всіх так буває спочатку після народження дитини. Минеться! Але ні чорта не минулося, Діано! - Я вухам своїм не вірю... - Ти… Ти давно в дзеркало себе бачила? Бачила, на кого перетворилася? На стару та товсту кобилу, от на кого. Вибач, але на таку ні в кого не… Я дала йому ляпаса. Гнівно виблискуючи очима, Вітя схопився за щоку. Відійшов. Речі з підлоги підібрав, почав одягатися. Коли він ступив до дверей жах, що охопив від розуміння того, що він зараз піде, повернув мені сили. - Куди ти? До неї? - Я від тебе!
Невірний. Я зможу піти, Надія Борзакова - <a href=Надія Борзакова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Невірний. Я зможу піти, Надія Борзакова" (Надія Борзакова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Невірний. Я зможу піти, Надія Борзакова" є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.