roman-proza.com » ✅ Еротика » Станцюй для мене, Олекса Мун (Alexa Moon)

Назва книги, Автор книги - "Станцюй для мене, Олекса Мун (Alexa Moon) "

Моє життя далеке від ідеалу. Я танцівниця у закритому клубі, самотня мати та любителька потрапляти у неприємності. Ця ніч теж не обійшлася без неприємностей. Помилково, я опинилася не в тій кімнаті й тепер мені доводиться танцювати перед самим Дияволом. Я гадки не маю хто він, але чітко відчуваю небезпеку, що відходить від нього. Він не зразковий чоловік, що любить нишком зависати в стриптиз клубі. Він — моє прокляття. Він той, хто після однієї зустрічі захоче мене назавжди.
Станцюй для мене, Олекса Мун (Alexa Moon)  - <a href=Олекса Мун (Alexa Moon) - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Станцюй для мене, Олекса Мун (Alexa Moon) " (Олекса Мун (Alexa Moon)) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Станцюй для мене, Олекса Мун (Alexa Moon) " є популярною у жанрі ✅ Еротика.