roman-proza.com » ✅ Сучасний любовний роман » Тілоохоронець для не коханої, Олександра Малінкова

Назва книги, Автор книги - "Тілоохоронець для не коханої, Олександра Малінкова"

Адель стоїть на даху будинку. Пронизливий вітер, а вона не відчуває: ні холоду, ні страху. Суцільна порожнеча в серці. Єдина людина кому вона була справді потрібна, її батько зараз у могилі, вона стала свідком його вбивства. Тепер її життя висить на волосині. Що краще? Очікування смерті, від вбивці, який бажає прибрати свідка, чи самій зробити лише один крок униз? Чужі та холодні руки нахабно хапають її й тягнуть з даху. Вона: пручається, кричить, але черговий тілоохоронець найнятий її чоловіком, такий самий байдужий, як і він сам. Скоро вона вступить у спадщину і її чоловік буде першим, хто повернеться до неї спиною, коли кіллер приставить пістолет до її скроні. А поки, він турботливий чоловік, який піклується, щоб вона жила... Чорновик. Не детектив. Хепіенд. Візуалізація.
Тілоохоронець для не коханої, Олександра Малінкова - <a href=Олександра Малінкова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Тілоохоронець для не коханої, Олександра Малінкова" (Олександра Малінкова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Тілоохоронець для не коханої, Олександра Малінкова" є популярною у жанрі ✅ Сучасний любовний роман.