roman-proza.com » ✅ Жіночий роман » Віддана, Марія Акулова

Назва книги, Автор книги - "Віддана, Марія Акулова"

– Ти можеш не дотягувати як юрист, Юля. Я тебе навчу. Відпустка дам. Із сесією допоможу. Але мені потрібна абсолютна лояльність. Зрадиш хлопцю – твій вибір. – У мене немає хлопця, – перебиваю, почуваючись безглуздо. Ще гірше, коли суддя-Тарнавський байдуже відмахується. – Без різниці. Заведеш – можеш зраджувати. Зрадиш мені – пошкодуєш. Пульс частішає. Судячи з суворого тону, це не жарт і не спроба залякати. Так і буде. У прямому погляді читаю, що можу зараз встати і піти. Він зрозуміє, а я й не збиралася влаштовуватись помічницею судді. Але чомусь не йду. – Я буду відданою, – обіцяю і як в урвище лечу. Тиждень тому мене змусили погодитися взяти участь у зливі молодого та зухвалого судді. Щойно я вступила в гру. Але "замовник" не знає, що Тарнавський – моє велике кохання.
Віддана, Марія Акулова - <a href=Марія Акулова - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Віддана, Марія Акулова" (Марія Акулова) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Віддана, Марія Акулова" є популярною у жанрі ✅ Жіночий роман.