roman-proza.com » ✅ Любовні романи » Самотній татусь шукає няню, Агата Авенс

Назва книги, Автор книги - "Самотній татусь шукає няню, Агата Авенс"

Поки Ден вивчав папери, я сіла на найближчий стілець, інстинктивно притиснувши немовля, яке плаче, до грудей і ніжно поплескуючи його по спині. Малюк був просто чудовим, м'яким, сухеньким, але дуже неспокійним. Мабуть, у нього болів животик. За хвилину дитина відригнула, жалібно зітхнула і уткнулася носом мені в шию. Я притиснула малюка до себе, і він заспокоївся остаточно. Ден відірвався від резюме і здивовано подивився на немовля. - Я беру вас на роботу. - Що? - Вас прийнято, - повторив він, киваючи на дитину, - малюк перестав плакати. Для мене це краще за будь-які рекомендації. Можете починати просто зараз.
Самотній татусь шукає няню, Агата Авенс - <a href=Агата Авенс - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Самотній татусь шукає няню, Агата Авенс" (Агата Авенс) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Самотній татусь шукає няню, Агата Авенс" є популярною у жанрі ✅ Любовні романи.