roman-proza.com » ✅ Фентезі » Кровна магія: у пошуках Проклятої Королеви, Ляна Аракелян

Назва книги, Автор книги - "Кровна магія: у пошуках Проклятої Королеви, Ляна Аракелян"

У Гаю Волхвів мій ластатий ніс знайшов ще одну торбину пригод. Інший би відрікся від них, але тільки не я! Тому знову – карколомні пригоди, бо шукаємо прокляту королеву. Купа загадок, вірні друзі та мандрівка протягом п'яти днів. А ще – несподіване знайомство з рідним дідом. І хто б міг подумати, що він живий? Коли я про нього питала у бабусі – вона казала, що його нема. Я і думала, що він давно в Айгронісі. Я навіть уявити не могла, що я внучка самого Улан'яра Семисильного! Ну, і звичайно ж, кулінарна магія! Куди ж я без неї? Як завжди стане в пригоді! Величезний світ пригод, почуття гумору, яке рятує у найважчі часи та друзі, яких я, як виявилося, геть не знала. Зради, польоти на дивних звірах і кохання всього життя. Ласкаво прошу до нових пригод! Ваша Рута Морошкіна.
Кровна магія: у пошуках Проклятої Королеви, Ляна Аракелян - <a href=Ляна Аракелян - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Кровна магія: у пошуках Проклятої Королеви, Ляна Аракелян" (Ляна Аракелян) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Кровна магія: у пошуках Проклятої Королеви, Ляна Аракелян" є популярною у жанрі ✅ Фентезі.