roman-proza.com » ✅ Драматургія » Сто тисяч. Хазяїн, Іван Карпенко-Карий

Назва книги, Автор книги - "Сто тисяч. Хазяїн, Іван Карпенко-Карий"

Іван Карпенко-Карий (1845—1907) — видатний український драматург, якого І. Франко назвав «одним із батьків новочасного українського театру». Драматична майстерність Карпенка-Карого дозволяла йому з великим успіхом виступати в усіх класичних жанрах. Та найвищого рівня він досяг у комедії, що була справ­ж­ньою творчою стихією митця. Комедії «Сто тисяч» і «Хазяїн», як і інші п’єси Карпенка-Карого, не втратили своєї цінності й сьогодні, були та залишаються гордістю національної театральної культури.

ISBN 978-966-03-5461-6 (Шкільна б-ка укр. та світ. літ-ри)
ISBN 978-966-03-6884-2
© Т. М. Панасенко, післямова та примітки, 2013
© О. Д. Кононученко, художнє оформ­лен­ня, 2014
© Видавництво «Фоліо», марка серії, 2010

Сто тисяч. Хазяїн, Іван Карпенко-Карий - <a href=Іван Карпенко-Карий - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Сто тисяч. Хазяїн, Іван Карпенко-Карий" (Іван Карпенко-Карий) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Сто тисяч. Хазяїн, Іван Карпенко-Карий" є популярною у жанрі ✅ Драматургія.