roman-proza.com » » Найкращий жарт Чака, malviinn

Назва книги, Автор книги - "Найкращий жарт Чака, malviinn"

— Нормальна омега, вона яка? Сидить удома, вагітна. Або тіче. Чекає на чоловіка, варить жратву. Непритомніє, побачивши кров, ридає над сопливими мелодрамами. Він має бути тоненьким і білим, як папіроса. А що ми тут бачимо? За монстрами ганяється! Мускулатура, як у альфи. Ну куди це годиться? І свого альфи, мабуть, немає. А хто ж захоче таке... Це як альфа альфу. Як педики. Хм. Може, твій брат з омегами більше любить? Сем зробив глибокий вдих, швиденько розім'яв долоню і, повернувшись, одним чітким ударом у око поклав мисливця на землю.
Найкращий жарт Чака, malviinn - <a href=malviinn - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">
  • Жанр: ---
  • Автор: malviinn
  • Переглядів: 7
  • Коментарів: 0

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Найкращий жарт Чака, malviinn" (malviinn) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Найкращий жарт Чака, malviinn" є популярною у жанрі ---.