roman-proza.com » ✅ Детектив/Трилер » Тінь Місячного Метелика , Olha Alder

Назва книги, Автор книги - "Тінь Місячного Метелика , Olha Alder"

Чон Джихун, талановитий студент, який вивчає профайлінг, отримує шанс пройти стажування під керівництвом досвідченого детектива у поліцейському відділі Пусана. Паралельно в місті відбувається серія вбивств, скоєних таємничим злочинцем, відомим у ЗМІ як «Місячний Метелик». Жорстокий вбивця не залишає слідів, ніби пурхає в ночі, викликаючи хвилю страху серед мешканців. Однак у ході розслідування Джихун раптом розуміє, що тінь Місячного Метелика набагато ближче, ніж він міг собі уявити. «Тінь місячного метелика» — захоплюючий психологічний трилер про помсту та жорстокість, яка може ховатися за найбездоганнішою маскою.
Тінь Місячного Метелика , Olha Alder - <a href=Olha Alder - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Тінь Місячного Метелика , Olha Alder" (Olha Alder) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Тінь Місячного Метелика , Olha Alder" є популярною у жанрі ✅ Детектив/Трилер.