roman-proza.com » » Загадковий скарб, Евеліна X

Назва книги, Автор книги - "Загадковий скарб, Евеліна X"

Джим і його друзі вирушили на пошуки скарбу за старою картою, знайденою під підлогою. Разом із кмітливою мишкою Міккі та відважною кішкою Беллою, вони відправилися в захопливу пригоду крізь загадковий ліс. Шлях до скарбу виявився нелегким. Друзі долали бурхливі річки, розгадували загадкові символи і навіть рятували білочку, потрапила в пастку. З кожним кроком вони наближалися до своєї мети, але й розуміли, що справжній скарб – це не золото, а дружба, сміливість і доброта. Лісовик, охоронець скарбу, розповів їм, що справжній скарб – це мудрість, яку можна знайти лише в чистому серці. Пройшовши через всі випробування, друзі зрозуміли, що найважливіше в житті – це не матеріальні багатства, а добрі справи і міцна дружба.
Загадковий скарб, Евеліна X - <a href=Евеліна X - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">
  • Жанр: ---
  • Автор: Евеліна X
  • Переглядів: 6
  • Коментарів: 0

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Загадковий скарб, Евеліна X" (Евеліна X) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Загадковий скарб, Евеліна X" є популярною у жанрі ---.