roman-proza.com » ✅ Детектив » Таємниця старого замку , Евеліна X

Назва книги, Автор книги - "Таємниця старого замку , Евеліна X"

Сонячні промені пробивалися крізь густі крони дерев, освітлюючи пилюгу на дорозі, що вела з містечка. Луї та Лео, одягнені у спортивний одяг і наплічники, наповнені провізією, поспішали назустріч пригодам. Їхні обличчя світились очікуванням, адже сьогодні вони мали намір підкорити найвищу вершину в околицях. Ідея про цю подорож належить саме Лео, який ще з дитинства мріяв відчути себе справжнім дослідником. Луї нервово поправляв лямку рюкзака, поглядаючи на високі вершини, що ховалися за смугою лісу. Сьогодні був день, якого він чекав з нетерпінням. В руках він стискав стару, пожовклу карту, яку знайшов у бабусиному скрині. Легенда про захований скарб у горах завжди його зачаровувала. Тепер, озброївшись компасом і необхідним спорядженням, він був готовий вирушити на пошуки.
Таємниця старого замку , Евеліна X - <a href=Евеліна X - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Таємниця старого замку , Евеліна X" (Евеліна X) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Таємниця старого замку , Евеліна X" є популярною у жанрі ✅ Детектив.