roman-proza.com » » Watch James Kirk fall in love, malviinn

Назва книги, Автор книги - "Watch James Kirk fall in love, malviinn"

Спок сидів у капітанському кріслі й читав звіт, якого принесла йому на підпис йомен. Фоном, у своїй голові, він чув відгомони чужого задоволення: його т'хайла, Джеймс Кірк, трахав на столі переговорної посолку, яку вони зобов'язані були доставити на раду квадранту. Жінка була справді привабливою, як на смак Спока, тож нічого дивного, що Джим теж звернув на це свою... увагу. Підписавши, Спок повернув падд йомен. Вчасно, бо в цей момент Джим кінчив, і перед очима Спока спалахнули феєрверки. Сьогодні Джим неодмінно буде лагідним і вимагатиме більше тактильного контакту, подумки зазначив Спок.
Watch James Kirk fall in love, malviinn - <a href=malviinn - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">
  • Жанр: ---
  • Автор: malviinn
  • Переглядів: 3
  • Коментарів: 0

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Watch James Kirk fall in love, malviinn" (malviinn) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Watch James Kirk fall in love, malviinn" є популярною у жанрі ---.