roman-proza.com » ✅ Бойова фантастика » Реактивація, Кулик Степан

Назва книги, Автор книги - "Реактивація, Кулик Степан"

Далеке майбутнє. На одній із земних колоній, внаслідок потрапляння планети у метеоритний потік, життя людей під загрозою знищення. Вони можуть жити лише в Куполах — захисних модулях, бо решта території для них смертельно небезпечна. На щастя, Центр Управління під час катастрофи частково уцілів. Залишкам ШІ вдається підключити головного героя до локальної мережі Системи. З допомогою якої у нього з’являється можливість, попри ворожість фауни та флори планети, дістатися командного пункту ЦУ і перезагрузити ШІ, щоб прискорити його відновлення, запустити процес терраформування і повернути колоністам нормальне життя.
Реактивація, Кулик Степан - <a href=Кулик Степан - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Реактивація, Кулик Степан" (Кулик Степан) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Реактивація, Кулик Степан" є популярною у жанрі ✅ Бойова фантастика.