roman-proza.com » ✅ Бойове фентезі » Регент. Право сильного, Анні Кос

Назва книги, Автор книги - "Регент. Право сильного, Анні Кос"

Всім відомо, що імперією має керувати маг чотирьох стихій, той, хто зберігає рівновагу між світами. Але трон пустий, нащадок надто юний, а влада потрапляє до рук загарбника, чужинця з півночі — Ульфа Ньорда. Арселія, мати майбутнього імператора, вимушена піти на угоду: безпека дитини в обмін на підтримку регентської ради. Та в магії свої плани, в столиці плететься змова, у політику встручаються почуття, а давні традиції руйнуються на очах. Чи встоїть світ, коли стихії вирвуться з-під контролю, і хто переможе в боротьбі за вінець правителя? # Кохання всупереч традиціям # Інтриги, змови, боротьба за трон # Пустельні традіції, таємниці гарему Однотомник з всесвіту "Темного шляху". Можна читати окремо від трилогії.
Регент. Право сильного, Анні Кос - <a href=Анні Кос - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Регент. Право сильного, Анні Кос" (Анні Кос) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Регент. Право сильного, Анні Кос" є популярною у жанрі ✅ Бойове фентезі.