roman-proza.com » ✅ Бойовик » Воїн-1. Незвідані світи, Олег Говда

Назва книги, Автор книги - "Воїн-1. Незвідані світи, Олег Говда"

Відслуживши та відлежавши після поранення належний термін у шпиталі, Влад повернувся додому, збираючись добряче відпочити. Але людина планує, а боги вирішують. Боєць і озирнутися не встиг, як опинився в іншому світі, де людське життя взагалі нічого не варте, бо Імператор, для збереження миру, віддав владу над своїми підданими та їх майном - гоблінам і тролям. Сплатило село данину - живіть до наступного терміну, а надумали чинити опір - наймайте Захисника. Ось, ось... А ким ще стати Владу, якщо він тільки й уміє, що воювати? Зате, добре вміє.
Воїн-1. Незвідані світи, Олег Говда - <a href=Олег Говда - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Воїн-1. Незвідані світи, Олег Говда" (Олег Говда) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Воїн-1. Незвідані світи, Олег Говда" є популярною у жанрі ✅ Бойовик.