roman-proza.com » ✅ Еротичне фентезі » Спокуса для звіра, Ольга Островська

Назва книги, Автор книги - "Спокуса для звіра, Ольга Островська"

Побачивши в лісовому озері потопельника, Ксюша кинулася на допомогу, не замислюючись. Про те, що люди на інстинктах можуть потягнути свого рятівника на дно, вона знала і була дуже обережна. Але те, що її вкусять і потягнуть в інший світ, теж на інстинктах, виявилося для дівчини величезним сюрпризом. Тепер привабливий здоровань запевняє, що це його внутрішній звір не встояв перед спокусою. А сам він допоможе повернутися, як тільки зможе. Тільки щось надто довго цей ведмідь тягне. Та й Ксюша вже не впевнена, чи хоче йти від свого палкого ведмедя туди, де її ніхто не чекає.
Спокуса для звіра, Ольга Островська - <a href=Ольга Островська - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Спокуса для звіра, Ольга Островська" (Ольга Островська) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Спокуса для звіра, Ольга Островська" є популярною у жанрі ✅ Еротичне фентезі.