roman-proza.com » ✅ Еротика » Майбутній мій, Юлія Бонд

Назва книги, Автор книги - "Майбутній мій, Юлія Бонд"

МОЯ НОВИНКА "ПОКОХАЙ МЕНЕ"

– Чи не хочеш мені щось сказати?
– Що я маю тобі сказати, тату?
– Що тут відбувалося зараз? Ти знайома з Олегом?
– Ні!
– Ти ж була тоді з ним у басейні, коли я прийшов, так? Якщо я дізнаюся, що між вами щось було, то відірву голову тобі та Олегу. Зрозуміла? Маріє, навіть не думай гратися у дорослі ігри. Олег – мій партнер з бізнесу та добрий друг, а ти – зелена зовсім. Зуби зломаєш у цій грі, моя дівчинко.
***
Аби помститися батькові за одруження з іншою жінкою, я опинилась в одному ліжку з його другом, а потім поїхала до столиці та про все забула. Але через три місяці ми зустрінемося знову і я остаточно закохаюся в чоловіка, якого ніколи не мала права кохати.
Майбутній мій, Юлія Бонд - <a href=Юлія Бонд - Читати Сучасну Українську Прозу Онлайн. Читати книги онлайн українською безкоштовно">

Відгуки про книгу

Залишити відгук про книгу:

В нашій бібліотеці можна безкоштовно в повній версії читати книжку українською мовою "Майбутній мій, Юлія Бонд" (Юлія Бонд) онлайн. А також скачати книгу у форматі PDF, EPUB, FB2 та читати на Вашому любимому гаджеті (IPhone, Android) або комп’ютері абсолютно безкоштовно. Ця книга "Майбутній мій, Юлія Бонд" є популярною у жанрі ✅ Еротика / ✅ Романтична еротика.